Onze groothandelssite is bestemd voor wederverkopers, winkeliers, stichtingen en mensen die onze producten gebruik voor workshops of andere sociale doeleinden. Graag verwachten wij een KvK inschrijving en een BTW-nummer. Mocht je niet in het bezit zijn van een KvK nummer, laat ons dan weten voor welke doeleinden je onze producten gaat gebruiken. Vermeld eventueel je Facebookpagina of Instagramaccount waaruit blijkt dat je de producten gebruikt voor wederverkoop.

Onze groothandelsklanten mogen gebruik maken van onze foto's en patronen.

Na het invullen van het registratieformulier ontvang je een bevestigingsmail. Na goedkeuring van je registratie ontvang je van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord, waardoor je toegang krijgt tot je eigen account.

Alle prijzen die vermeld worden zijn exclusief BTW. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Onze verzendkosten zijn altijd € 5,95 ongeacht het aantal kilo's

Voor andere vragen of contact kan je ons het beste mailen naar info@heartsxxl.nl dan krijg je vrijwel meteen antwoord. Telefonisch zijn wij nog wel eens slecht bereikbaar door het magazijn, vandaar dat email de voorkeur heeft.

Hearts XXL wol & garens

Lireweg 82

2153 PH Nieuw-Vennep

telnr. 06-41040010

email: info@heartsxxl.nl

Vernieuwen
© 2018 - 2020 Hearts Groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel